Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Eπαναφέρετε τη ζωντάνια στα μαλλιά σας

Αφυδάτωση και χρώμα που έχει χάσει τη λάμψη του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού; Για κάθε πρόβλημα μαλλιών υπάρχει και η κατάλληλη μάσκα.


Οι μάσκες μαλλιών περιέχουνμεγαλύτερη συγκέντρωση (σε σχέση με τα γαλακτώματα) ενυδατικών συστατικών, βοηθούν την τρίχα να διατηρήσει την υγρασία και την ελαστικότητά της, αναδομούν τα κατεστραμμένα σημεία της και τη θωρακίζουν ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις. Όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας και οι ανάγκες τους (από βαμμένα, ταλαιπωρημένα, χωρίς όγκο έως λιπαρά και άτονα), με τη συμβουλή του κομμωτή σας ή με μια μικρή έρευνα αγοράς θα βρείτε τη μάσκα που σας ταιριάζει. Για να εξασφαλίσετε, φυσικά, το μέγιστο αποτέλεσμα, το μυστικό είναι η σωστή εφαρμογή.

Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίσετε τις ανάγκες των μαλλιών σας ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη μάσκα για αυτά

Οι συμβουλές τού Danilo
Ο Danilo, hair stylist και «παγκόσμιος πρεσβευτής» του Pantene Pro-V, μας αποκαλύπτει πώς να επιτύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα αντιμετωπί­ζοντας δραστικά τα προβλήματα και τις ανάγκες των μαλλιών μας:
«Ένα προϊόν βαθιάς ενυδάτωσης που χρησιμοποιείται μία φορά την εβδομάδα, δρα μέσα στην τρίχα και βοηθά στην αναδόμηση, την ενυδάτωση, την ενίσχυση της ανθεκτικότητας και της λάμψης των μαλλιών».
Τι είναι, όμως, αυτό που θα ενισχύσει τη δράση και το αποτέλεσμα της μάσκας μαλλιών; «Για να εξασφαλίσετε την ποιότητα της τρίχας από τη ρίζα έως την άκρη, εφαρμόστε το προϊόν σε λουσμένα μαλλιά, στο τριχωτό της κεφαλής και κατά μήκος. Συνιστώ, επίσης, να τυλίξετε τα μαλλιά σας αρχικά με μια ζεστή, υγρή πετσέτα, να
περιμένετε περίπου 10-20 λεπτά, και έπειτα με μια άλλη, στεγνή για 20 λεπτά. Θα έχετε άριστα αποτελέσματα!» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: