Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

5 beauty tips για κάθε γυναίκα


Κάθε γυναίκα οφείλει να ξέρει πως πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της, έτσι ώστε να δείχνει ακόμα πιο όμορφη και ανανεωμένη. Η περιποίηση και η φροντίδα το προσώπου μας είναι πολύ σημαντική, για αυτό σας δίνουμε ορισμένες βασικές συμβουλές, που θα ήταν καλό αν δεν το έχετε κάνει μέχρι στιγμής, να τις εντάξετε στις καθημερινές σας συνήθειες.
1. Να χρησιμοποιείτε πάντα ενυδατική κρέμα. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
2. Το αντηλιακό προσώπου, προστατεύει το δέρμα σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Ο ήλιος ταλαιπωρεί το δέρμα και ειδικότερα το πρόσωπο που είναι πιο ευαίσθητο. Η χρόνια και συνεχής έκθεση του προσώπου στον ήλιο δημιουργεί ρυτίδες, πανάδες και γενικότερα «χαλάει» την εικόνα του. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, το αντηλιακό με δείκτη προστασίας είναι ένας από τους καλύτερους συμμάχους σας για την αντι-γήρανση.
3. Εκτός από την κρέμα ενυδάτωσης, αυτό που πρέπει να κάνετε για να «ξεδιψά» η επιδερμίδα σας είναι να πίνετε πολύ νερό κάθε μέρα. Με αυτόν τον τρόπο, ενυδατώνεστε τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά.
4. Να καθαρίζετε πάντα το πρόσωπο σας, ειδικότερα στο τέλος της ημέρας, με το γαλάκτωμα που ταιριάζει καλύτερα στο τύπο του δέρματος σας. Προτού κοιμηθείτε, πρέπει το δέρμα σας να είναι καθαρό, λείο και απαλό.
5. Να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζσύμφωνα με το τύπο του δέρματος σας. Να θυμάστε ότι πάντα πρέπει να ξεβάφεστε και μπορείτε φυσικά, μετά το γαλάκτωμα καθαρισμού να βάζετε μια τονωτική lotion.

Τέλος, η ανανέωση παίζει σημαντικό ρόλο για κάθε γυναίκα. Σύμφωνα με ειδικούς, είναι καλό τόσο για την εμφάνιση όσο και για την ψυχολογία της γυναίκας, να αλλάζει το look της, το hairstyle της, τα προϊόντα make up της, να δοκιμάζει δηλαδή γενικότερα τι της ταιριάζει καλύτερα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: