Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Έβγαλες σπυράκι και σε λίγο έχεις ραντεβού; Εξαφάνισέ το τώρα!

Σε λίγες ώρες έχεις ρομαντικό ραντεβού και ήδη έχεις αρχίσει να ετοιμάζεσαι. Απόψες θέλεις να είσαι κούκλα για να τον εντυπωσιάσεις. Την πιο ακατάλληλη στιγμή, όμως, εμφάνισες ένα αντιαισθητικό σπυράκι. Τι κάνεις; 

Πάρε ένα παγάκι από την κατάψυξη, τύλιξέ το γύρω από μια λεπή βαμβακερή πετσέτα και ακούμπησέ το στο σπυράκι για δέκα λεπτά. Αυτό το tip θα μειώσει το πρήξιμο και την κοκκινίλα. Έπειτα, τοποθέτησε τοπικά μια σταγόνα αιθέριο έλαιο λεβάντας που θα αφυδατώσει την περιοχή και θα σκοτώσει τα βακτήρια. Εναλλακτικά, μερικές σταγόνες λεμονιού θα έχουν εξίσου καλό αποτέλεσμα. Περίμενε έως ότου στεγνώσει και προχώρησε στο μακιγιάζ σου

7 must συνήθειες για να είσαι πάντα ξεκούραστη και λαμπερή!


Ομορφιά! Όσο κι αν περιποιείσαι την επιδερμίδα σου υπάρχει πάντα εκείνος ο αστάθμητος παράγοντας που καραδοκεί! Τα κακά νέα; Ο εαυτός μας είναι ο εχθρός του... εαυτού μας και πιο συγκεκριμένα το άγχος στο οποίο τον υπόβάλλουμε. Το top model Angela Lindvall στο ημερολόγιό της κατά της κούρασης έχει 7 χρυσές συμβουλές που βάζουν φρένο!
PS: τύπωσε αυτή την σελίδα και κόλλησέ την στο ψυγείο σου. Εφάρμοσε αυτές τις συμβουλές με κάθε ευκαιρία και σύντομα θα δεις όχι μόνο την διάθεσή σου αλλά και την εμφάνισή σου να αλλάζουν!

Σκέψου θετικά από την Angela Lindvall
1. Αφοσιωθείτε σε κάποιον σκοπό!
 Όπως εγώ με το Collage Foundation. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στη δημιουργία κάποιου σωματείου ή κάποιου συνδέσμου, ώστε να μοιράζεστε το πάθος σας με άλλους!
2. Αναθέστε! Δεν μπορείτε να σηκώνετε όλο το φορτίο στους δικούς σας ώμους. Δείξτε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν!
3. Δείξτε την αγάπη σας! Τίποτε άλλο δεν μπορεί να σας γεμίσει με τόση θετική ενέργεια.
4. Αγαπήστε τον εαυτό σας! Όταν πιστεύετε στον εαυτό σας, λάμπετε και οι άλλοι το προσέχουν!
5. Γελάστε! Είναι το καλύτερο φάρμακο όταν είστε θλιμμένοι ή περνάτε κάποια δοκιμασία.
6. Οργανωθείτε! Κάντε έναν κατάλογο πραγμάτων που θέλετε να κάνετε και διαγράφετε κάθε φορά ό,τι ολοκληρώνετε!
7. Ξεκινήστε κάποιο άθλημα. Είναι ένας καλός τρόπος να παραμείνετε δραστήριοι. Και υπάρχουν τόσα διασκεδαστικά πράγματα να δοκιμάσετε στη ζωή!
 

Χρήσιμα tips για τα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!


Είσαι έγκυος και δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα μαλλιά σου. Θέλεις να είσαι πάντα όμορφη και επιθυμητή στον άντρα σου με ένα υπέροχο και όχι δίχρωμο μαλλί. Γνωρίζεις όμως ότι δεν πρέπει να τα βάφεις. Τι άλλες επιλογές έχεις;  
Η haircolourist στα κομμωτήρια του Γιώργου Δουδέση σου λύνει όλες τις απορίες σου!
 
Μια έγκυος γυναίκα απαγορεύεται να βάφει τα μαλλιά της καθ' όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης;
Όταν μια γυναίκα ξεκινάει την εγκυμοσύνη απαγορεύεται να κάνει κλασικές βαφές που έχουν αμμωνία και οξυζενέ. Αυτό συμβαίνει καθ' όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά την διάρκεια του θηλασμού. 
Υπάρχουν ειδικά χρωμογαλακτώματα που μπορεί να χρωματίσουν τα μαλλιά, αλλά δεν έχουν την δυνατότητα να τα κάνουν πάρα πολύ ανοιχτά.
 
Ποιες είναι οι δύο επιλογές που έχουν να κάνουν στα μαλλιά τους οι εγκυμονούσες;
 Η πρώτη επιλογή είναι να βάψουν τα μαλλιά τους με χρωμογαλάκτωμα που δεν περιέχει αμμωνία και οξυζενέ.
 
Η δεύτερη επιλογή τους είναι να κάνουν ανταύγειες. Μπορούν να κάνουν με όσα διαφορετικά χρώματα θέλουν και ό, τι χρώμα θέλουν γιατί η ανταύγεια δεν ακουμπάει ποτέ στην ρίζα. Έτσι μπορούν να κάνουν οτιδήποτε εργασίες με ανταύγειες πάνω στα μαλλιά, χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα!
 
Επηρεάζεται η τρίχα του μαλλιού από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης;
Ναι σίγουρα επηρεάζεται η τρίχα του μαλλιού από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης. Τα μαλλιά είναι πιο λαμπερά, πιο πολλά και πυκνά. Πάντα η αλλαγή ορμονών κάνει τα μαλλιά πιο σκούρα.
 
Αν μία γυναίκα τα έχει βαμμένα ξανθά τι μπορεί να κάνει για να μην φαίνεται η σκούρα ρίζα;
Η μία περίπτωση είναι να κάνει σκούρο χρώμα και στα έξω για να είναι ομοιόμορφο με την ρίζα. Αλλιώς μπορεί να κεντήσει πάνω στο μαλλί πολλές πυκνές ανοιχτές ανταύγειες. Μπορεί να κάνει ανταύγειες με δύο, τρία, τέσσερα διαφορετικά χρώματα ακόμα και το χρώμα του φυσικού της για να πλησιάσει το έξω που είναι ήδη βαμμένο.
 
Αν είναι μελαχρινή και η ρίζα είναι πιο ανοιχτή τι μπορεί να κάνει;
Μπορεί να βάψει τα μαλλιά με χρωμογαλάκτωμα τα οποία δεν έχουν αμμωνία και οξυζενέ. Με αυτό μπορεί να σκουρύνει όσο θέλει τα μαλλιά, αλλά να τα ανοίξει δεν μπορεί γιατί το χρωμογαλάκτωμα δεν είναι τόσο ισχυρό και δυνατό όσο η βαφή.
 
Η Συμβουλή της Ντόρις!
Θα συμβούλευα να ακολουθήσουν όσο πιο γλυκά και φυσικά χρώματα μπορούν κοντά στα δικά τους χρώματα χωρίς να θέλουν να είναι ξαφνικά όπως ήταν πριν. Για παράδειγμα μία γυναίκα που κάνει ντεκαπάζ μπορεί να κάνει κάποιες ανταύγειες με δύο τρία χρώματα και να έχει ένα πιο γλυκό αποτέλεσμα χωρίς να έχει αυτό το έντονο πλατινέ. Είναι ωραίο να είμαστε λίγο πιο γλυκές και πιο ιδιαίτερες στην περίοδο της εγλυμοσύνης. Δεν χρειάζεται να είμαστε όλες ξανθές και ντεκαπαρισμένες!