Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τα χτενίσματα που προδίδουν τον έρωτα σου


Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε και δεν ξέρεις τι να του πεις για να τον σαγηνεύσεις; Κανένα πρόβλημα! Άσε τα μαλλιά σου να μιλήσουν για σένα και να τον κάνουν να πίνει νερό στο όνομα σου: χαλαρός κότσος για να πέσει στα πατώματα ή ανάλαφρες μπούκλες για να ενισχύσεις τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σου και να σε αγαπάει μια ζωή; Διάβασε παρακάτω ποια είναι εκείνα τα στιλ μαλλιών που του δείχνουν τι νιώθεις για εκείνον, διάλεξε αυτό που σε εκφράζει και κάντον να παραμιλάει από έρωτα!



"Θα σε αγαπώ για πάντα": μπορεί να ολοκλήρωσες το οutfit σου αλλά τι θα γίνει με τα μαλλάκια σου; Αν θέλεις να ακούσεις αυτά τα λόγια από το στόμα του αγαπημένου σου δεν έχεις παρά να επιλέξεις τις ανάλαφρες κυματιστές μπούκλες! Οι ανάλαφρες μπούκλες είναι το πιο διαχρονικά ρομαντικό χτένισμα που θα του περάσει σίγουρα το μήνυμα ότι θέλεις να μείνει δίπλα σου για πάντα. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να φορμάρεις τα μαλλάκια σου σε στιλ ανάλαφρης μπούκλας με το ψαλίδι σου και να τα αφήσεις να πέσουν ελεύθερα στους ώμους. Το χτένισμα αυτό αποπνέει φινέτσα και ρομαντισμό ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναφωνήσει: "Σ' αγαπώ".






Χαλαρά η ζωή είναι ωραία: θέλεις να του περάσεις το μήνυμα ότι μπορεί να περνάτε πολύ καλά αλλά δε μπορείς να δεσμευτείς για κάτι παραπάνω; Τότε δεν έχεις παρά να αφήσεις τα μαλλάκια σου φυσικά αφού τα στεγνώσεις και ειδικά αν είναι σπαστά ή σγουρά να απλώσεις λίγο αφρό και να τα φορμάρεις. Το ατημέλητο χτένισμα είναι ένα δείγμα ότι είσαι ο εαυτός σου και δε θα μπεις και σε μεγάλο κόπο για να φτιάξεις κάπως ιδιαίτερα το μαλλί σου για το αγόρι σου. Περνάς καλά μαζί του και σου αρκεί αυτό προς το παρόν και για άλλα θα δείξει ο καιρός... 









Πολύ καλά περνάμε: το χτένισμα που φανερώνει πόσο σούπερ είστε μαζί δεν είναι άλλο από τη αλογοουρά που αφήνει τοι προσωπάκι σου σε κοινή θέα και δεν κρύβει τίποτα. Δεν έχεις διάθεση να κρύψεις τίποτα από το όγορι σου και ή αλογοουρά είναι η κατάλληλη επιλογή.

Τιπ για άψογη αλογοουρά: Πιάσε πρώτα τα μαλλάκια σου ειδικά να έιναι μακριά σε ψηλή αλογοουρά και στερέωσε καλά με ένα λαστιχάκι. Μετά, ξεχώρισε μια λεπτή τούφα από το πλάι της αλογοουράς και τύλιξε την σφιχτά γύρω από το λαστιχάκι για να το κρύψεις. Για να στερεώσεις την άκρη της τούφας χωρίς να φαίνεται, χρησιμοποίησε ένα τσιμπιδάκι στρέφοντας την άκρη του μέσα στη βάση της αλογοουράς. Φρόντισε πρώτα να έχεις ισιώσει τέλεια τα μαλλάκια σου για να είναι  το αποτέλεσμα ακόμη πιο σούπερ και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από επάνω σου.







Κοιτάμε πάντα (ίσια) μπροστά: το τέλειο ίσιωμα του δείχνει σίγουρα ότι μπορεί να υπολογίζει ότι μπορεί να κάνει όνειρα για το κοινό σας μέλλον. OΚ, μπορεί να μην καταλαβαίνει ότι θέλεις να κάνεις δέκα κουτσούβελα μαζί του, μπορεί όμως να καταλάβει ότι τον θέλεις πραγματικά. Το φλατ ή αλλιώς πρόκα μαλλί σου ταιριάζει αν θέλεις να πετύχεις ένα απλό αλλά ταυτόχρονα σέξι χτένισμα που θα τον ξεσηκώσει.

Τιπ για το τέλειο ίσωμα: το ισιωτικό μαλλιών φτιάχτηκε για περιπτώσεις σαν και αυτήν. Με αυτό λοιπόν το όπλο σου στα χέρια χώρισε το κεφάλι σου σε τμήματα έτσι ώστε να πετύχεις ίσιωμα σαν επαγγελματικό. Άρχισε να ισιώνεις την κάθε τούφα χωριστά και θα δεις ότι μέσα σε λίγη ώρα θα μεταμορφωθείς και θα του πάρεις το μυαλό! 




Τα κάναμε... κότσο: ο κότσος ειδικά αν πρόκειται για το περίτεχνο σινιόν είναι ένα χτένισμα που του δείχνει ότι θα τον έχεις σαν βασιλιά. Το χτένισμα που σε μεταμορφώνει από κορίτσι της διπλανής πόρτας στην απόλυτη κούκλα για τα μάτια του αγαπημένου σου είναι ο  κότσος! Ψηλός ή χαλαρός, ο κότσος σου χαρίζει τον αέρα σταρ  εύκολα και γρήγορα.


Τιπ για τον τέλειο κότσο: είτε έχεις σγουρά ή ίσια μαλλιά αυτό το χτένισμα σου χαρίζει πόντους στιλ και του κλέβει την καρδιά! Αν θέλεις ένα χαλαρό κότσο, πιάσε τα μαλλιά σου περίπου από τη μέση του κεφαλιού  και άφησε τον να πέφτει ανάλαφρα στους ώμους σου ενώ για τον ψηλό κότσο δεν έχεις παρά να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά και να τα "γυρίσεις" ώστε να πετύχεις τον κότσο των ονείρων σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: